RESEPTIT

Tomaatti on ruoanlaitossa ympäristöystävällinen valinta, sillä se on kokonaan syötävä eikä siitä ei synny lainkaan ruokajätettä. Tomaatti on myös oikea terveyspommi: se sisältää runsaasti terveellisiä ainesosia, kuten C-vitamiinia, antioksidantteja ja karoteenia. Ruoanvalmistuksessa tomaatti on oikea monipuolisuusihme: sillä voi herkutella sellaisenaan, mutta myös paistaa, grillata, hauduttaa tai täyttää. Tomaatit sopivat myös pitsoihin ja paistoksiin ja niistä voi tehdä salsaa, keittoja, kastikkeita ja mehuja. JAA RESEPTISI FACEBOOKISSA

RESEPTIT

Tomaatti on ruoanlaitossa ympäristöystävällinen valinta, sillä se on kokonaan syötävä eikä siitä ei synny lainkaan ruokajätettä. Tomaatti on myös oikea terveyspommi: se sisältää runsaasti terveellisiä ainesosia, kuten C-vitamiinia, antioksidantteja ja karoteenia. Ruoanvalmistuksessa tomaatti on oikea monipuolisuusihme: sillä voi herkutella sellaisenaan, mutta myös paistaa, grillata, hauduttaa tai täyttää. Tomaatit sopivat myös pitsoihin ja paistoksiin ja niistä voi tehdä salsaa, keittoja, kastikkeita ja mehuja.

NAMS TOMAATTISALSA

Rasia NAMS tomaatteja (6 kpl)
1 punasipuli
Kourallinen hienonnettua tuoretta basilikaa tai korianteria
1 mieto punainen chilipaprika
2 rkl sitruunamehua
2 rkl oliiviöljyä
Suolaa ja mustapippuria

Pilko tomaatit ja sipuli pieniksi kuutioiksi, Hienonna tuore basilika tai korianteri.
Poista siemenet chilipaprikasta ja pilko pieniksi kuutioiksi.
Yhdistä kaikki pilkotut ainekset ja lisää sitruunamehu ja oliiviöljy.
Mausta oman maun mukaan suolalla ja mustapippurilla. Anna maustua viileässä yön yli, jotta tomaatin maku pääsee oikeuksiinsa.

Agrifutura Oy
Raumanjuovantie 3, Pori
info@agrifutura.fi
044 780 0127 (klo 8-16.30)

Myynti
Teemu Kanasuo
teemu.kanasuo@agrifutura.fi
050 0634 189

Yhteistyökumppanit
Sebastian Anttila
sebastian.anttila@agrifutura.fi
044 3400 705

Rekrytointi
hakemus@agrifutura.fi

Nams Yhtystiedot